Bond Concepts

''Hey Lampdirect, we kunnen jullie hulp weer gebruiken!'' Dat is hoe Bond Concepts bij ons aan de deur klopte voor hun nieuwe vestiging Bond den Bosch. Als gerenommeerd verhuurder van hoge kwaliteit kantoorpanden is Bond Concepts al meerdere malen met ons in contact geweest voor het op projectbasis realiseren van een duurzaam en eigenzinnig lichtplan. Dit wat betreft de nieuwe kantoren in hun portfolio. De vaak iconische panden schaffen zij aan in samenwerking met vastgoedbeheer First Crown, waarna zij deze in een Bond Concepts jasje steken en gebruiksklaar maken voor verhuur. Qua lichtoplossing kun je hierbij denken aan standaard LED armaturen en speciale designarmaturen, die samen zorgen voor een unieke uitstraling en een effectief lichtplan.

 

Klantvraag

De eigenaar van Bond Concepts is erop gefocust om kantoorpanden aan te bieden die zorgen voor verbinding. Niet voor niets gebruikt het bedrijf de slogan: ''Where you work, meet and connect''. Bond den Bosch is dan ook een alles-in-één kantoorpand met kantoorruimtes, vergaderzalen en een restaurant, wat al direct duidelijk maakt dat er een afgestemd en duurzaam lichtplan dient te worden geïmplementeerd, dat de juiste sfeer overbrengt in ieder type ruimte. Daarbij dient de lichtoplossing het energielabel van het kantoorpand naar een hoger niveau te tillen, wat eenvoudig en snel met LED kan worden bewerkstelligd.

 

Oplossing

Destijds is First Crown via mond-tot-mondreclame in contact gekomen met onze projectmanager Raymond Beekmans, wat leidde tot de introductie bij Bond Concepts. Sindsdien wordt een nieuw project besproken met een kopje koffie op locatie bij de klant. Zo ook voor Bond den Bosch. Het unieke aan dit Bond project, is dat naast het eerste adviesgesprek ook een gedetailleerd 3D lichtplan is opgesteld, wat het project direct visueel in kaart bracht. Het betreft immers een kantoorpand van 10 verdiepingen hoog, dat in fases zou worden opgeleverd.

Door het pand heen is gebruik gemaakt van diverse armaturen van onder andere Lumiparts en Noxion. Hierbij is veelvuldig gebruik gemaakt van LED panelen in de kantoorruimtes, in combinatie met diverse design armaturen die de werk- en ontspanningsruimtes voorzien van een gemotiveerde en/of ontspannen sfeer. Dit sluit perfect aan bij het principe: werk, ontmoet en leg contact. Verder op de pagina vind je foto's die tonen hoe deze diverse armaturen tot uiting komen in het pand, inclusief een overzicht met een deel van de gebruikte armaturen.


Resultaat


De eerste fasen van het project zijn reeds opgeleverd en hebben ook al geresulteerd in een eerste huurder: van der Linden. Eind augustus 2023 wordt de laatste fase van Bond den Bosch ten uitvoer gebracht. Om je alvast een beeld te geven van het project, geven we je toch al graag een kijkje in het resultaat van dit pand, maar ook de andere panden die in het verleden voor Bond Concepts zijn voorzien van een op maat en design lichtoplossing.


Het team

Raymond Beekmans
Projectmanager

Tom Ottenheijm
Accountmanager

Jenny Kelder
Lichtarchitect


Een greep uit de producten die wij hebben gebruikt voor dit project

Alle producten op aanvraag leverbaar!

Noxion Delta Pro LED Paneel 

 

Alp Easy LED Paneel 

Lumiparts Baza LED Downlighter 

Noxion Apollo LED Downlight

Lumiparts Sintra LED Railspot

Steinel Sensor Binnenlamp

Alle verlichting op maat aanvraagbaar!

Neem dan contact op! Het aanvragen van professioneel lichtadvies is telefonisch snel en eenvoudig geregeld. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via: 088 310 00 06


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!