Betaalmethoden

VISA logo Mastercard Paypal

Kopen op
op rekening

Ideal Klarna Klarna

 

Credit card

Door te betalen met een credit card (Visa, Mastercard of Amecian Express), wordt je betaling doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wanneer je kiest voor American Express, wordt er 2% verwerkingskosten toegevoegd aan je totale kosten.

PayPal

PayPal is een van de bekendste betaalmethoden van deze tijd. Na het kiezen van deze betaalmethode, sturen we je door naar een webpage van PayPal. Hier betaal je gemakkelijk en snel met je eigen account. Deze is gekoppeld aan je Credit card of rekeningnummer.

Betalen op rekening

Achteraf betalen is alleen beschikbaar voor bedrijven en geeft de mogelijkheid om een bestelling te betalen nadat deze is bezorgd. Betaling moet altijd binnen 14 dagen voldaan worden. De minimale orderwaarde is €50,00 exclusief BTW. Verwerkingskosten voor deze betaalmethode zijn €1,00. Na het kiezen van deze betaalmethode doen wij een kredietcheck. Wanneer deze is goedgekeurd, ontvang je een bevestiging van je bestelling en kan je binnen 14 dagen betalen. Wanneer de kredietcheck niet wordt goedgekeurd, neemt onze klantenservice contact met je op en kan je een andere betaalmethode kiezen.

iDeal

Een van de meest populaire betaalmethoden van Nederland is iDeal. Na het kiezen voor deze betaalmethode, sturen we je door naar een veilige pagina van iDeal. Hier kan je je eigen bank kiezen en betalen op de manieren die je bank beschikbaar stelt. Dit kan zijn via een app, op de website van je bank of met een QR code.

Bancontact

Via Bancontact betaal je gemakkelijk en snel met een online betaalsysteem, bijvoorbeeld met een app of QR code. Deze betaalmethode wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten.

Klarna

Probeer je bestelde producten eerst en betaal daarna pas! Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten dat je het wilt behouden. Hierbij geldt een betaaltermijn van 30 dagen. Ook kun je ervoor kiezen om via Klarna een bestelling in 3 delen te betalen. In dat geval wordt er iedere 30 dagen automatisch een betaling van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening afgeschreven, totdat het volledige bedrag is voldaan. De factuur ontvang je rechtstreeks van Klarna en dus niet van Lampdirect.