Vorige

LED Panelen

LED Panelen zijn er ter vervanging van TL inbouwarmaturen. LED panelen verkrijgbaar in 2 maten:

  • 60x60cm (vierkant, ter vervanging van een 4x18W of 14x14W TL armatuur)
  • 30x120cm (langwerpig, ter vervanging van een 2x36W of 2x28W TL armatuur)
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

60 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

60 Producten

LED Panelen zijn er ter vervanging van TL inbouwarmaturen. LED panelen zijjn verkrijgbaar in 2 maten:

  • 60x60cm (vierkant, ter vervanging van een 4x18W of 14x14W TL armatuur)
  • 30x120cm (langwerpig, ter vervanging van een 2x36W of 2x28W TL armatuur)

Voordelen van LED Panelen

Het vervanging van een TL armatuur door een LED Paneel biedt verschillende voordelen, de belangrijkste is een energiebesparing van minimaal 50%, tevens biedt het een besparing op uw onderhoudskosten, de TL buizen hoeven niet meer vervangen te worden. Dit scheelt tijd en geld.

Alle voordelen op een rij:

  • Minimaal 50% energiebesparing
  • Geen onderhoudskosten
  • Nooit meer schoonmaken
  • Eenvoudig te installeren

Toepassing van een LED Paneel

Bij de keuze voor LED Panelen dient u rekening te houden met de toepassing ervan. Aan toepassing op kantoor worden andere eisen gesteld dan bij toepassing in gangen of toiletten.

Op kantoor dient u rekening te houden met de UGR waarde, dit is de verblindingsfactor (in hoeverre wordt u verblindt wanneer u naar het armatuur kijkt?). De UGR waarde dient op kantoor lager te zijn dan 19. Dit is belangrijk omdat dit een norm is die wettelijk is vastgelegd. Voldoet uw verlichting niet, dan kan de arbo hierop handhaven.

Verschillende merken LED Paneel

LED Panelen zijn er van Philips, Noxion en het Lampdirect huismerk. Doorgaans bieden Noxion LED Panelen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Noxion LED Panelen maken gebruik van een Philips driver met een levensduur van 50.000 uur. Tevens biedt Noxion LED Panelen met een lager UGR waarde en komen de panelen in aanmerking voor EIA (energie investeringsaftrek). Afhankelijk van uw rechtsvorm en winst krijgt u een deel van uw investering terug.

Goedkoop = Duurkoop

Er zijn veel goedkope LED Panelen verkrijgbaar op de markt. Dit zijn lage kwaliteit panelen met merkloze drivers en LED chips. Het resultaat zal zijn dat het armatuur niet de beoogde levensduur haalt, minder licht geeft dan beloofd en niet aan de wettelijke normering voldoet voor gebruik op kantoren. Ons advies: Kies voor kwaliteit en heb jarenlang plezier van uw investering.

Om u te overtuigen van de voordelen van LED Panelen adviseren wij u de panelen zelf te proberen. Neem contact met ons op voor een proefplaatsing zonder risico!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen