Bespaar met Philips

Maak eenvoudig de overstap naar Philips LED verlichting. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie efficiënte verlichting. Philips biedt naast een compleet portfolio aan LED oplossingen volledige ondersteuning voor, tijdens of na je aankoop. Van LEDtube selectietool tot installatievideos, hieronder vind je het allemaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

TL ban in 2023! Grijp niet mis!

Na de EU verordeningen in september 2021 die het einde inluidde van een groot deel van de halogeen verlichting, komt er in september 2023 weer een nieuwe verordening aan met grote impact! Vanaf dat moment zal de laatste TL verlichting (van de meest gebruikte T8 maat) niet meer geproduceerd mogen worden. Het wordt dus belangrijk om over te stappen naar de juiste LED alternatieven. Goed nieuws: Signify biedt een Philips LED tube voor elke toepassing!

 

Wanneer welke LED TL buis?

Welke LEDtube je ook nodig hebt, je vindt deze altijd in het Philips portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving. Dankzij onze brede reeks LED TL buizen kan je energiebesparingen tot maar liefst 60% realiseren! Weten welke LED tube jij nodig hebt? Bekijk onderstaande video's of bezoek onze handige keuzehulp.

 

Energiebesparende LED PLC-buisverlichting

De Philips CorePro LED PL-C integreert LED technologie in een traditionele fluorescentie-lampvorm. Dit product vormt een simpel retrofit-alternatief voor algemene verlichting: het voldoet aan de basis eisen voor verlichting, biedt significante besparingen op energieverbruik en is milieuvriendelijk. Let op: de effectieve lichtopbrengst is afhankelijk van het gehele lichtsysteem, zoals o.a. het gebruikte armatuur.

 

De juiste Philips PL LED voor jou!

Philips CorePro PL LED lampen zijn toepasbaar in tal van omgevingen, waaronder kantoren, scholen, zorginstellingen, retail, woningen en gangen. Wil je graag meer informatie over welke Corepro LED het beste past in jouw omgevingen? Download dan hieronder de brochure. Niet alleen wordt je hierin geadviseerd over de juiste LED, maar ook zie je direct de besparingen die je met deze LED vervanger realiseert.

 


 

Bekijk de installatievideo’s voor elektromagnetisch VSA en elektronisch VSA

 

LEDtube (EM) met elektromagnetisch VSA

Werkt jouw TL armatuur met een elektromagnetisch VSA (EM)? Vervang eenvoudigweg de oude starter door de nieuwe LED-starter die is meegeleverd. Kies de LED TL buis met één blauwe ring op de eindkap.

 

MASTER LEDtube (HF)

Werkt jouw TL armatuur met een hoogfrequent elektronisch VSA (HF)? Kies de MASTER LEDtube InstantFit met twee blauwe ringen op de eindkap van de LED TL buis. Het is niet nodig de driver te veranderen of opnieuw te bedraden. Het is een ‘plug & play’-oplossing die rechtstreeks vanuit de doos werkt. Zo ben je verzekerd van een snelle en gemakkelijke installatie van jouw LED TL verlichting.