Hoe kies je de beste Noxion LED tube?

Tegenwoordig biedt de markt een breed scala aan verlichting en vanwege de grote hoeveelheid beschikbare informatie, kan het moeilijk zijn om de juiste lichtbron te vinden: een T8 of T5 TL buis, fluorescent of LED, elektromagnetisch of een elektronisch VSA? Al deze opties maakt het moeilijk om de juiste buis te vinden. Zelfs het kiezen van een merk kan een grote uitdaging zijn als we weinig kennis hebben van buizen. Lampdirect gaat het echter makkelijker voor je maken. Dankzij deze blog kun je namelijk de kenmerken van elke productlijn onafhankelijk vergelijken op basis van jouw behoeften!

 

 

Noxion is een internationaal merk dat bekend staat om zijn toonaangevende LED-technologie op het gebied van LED verlichting, uitstekende productkwaliteit en uitgebreide garantiedekking. Constante O&O activiteiten hebben geleid tot de lancering van twee nieuwe productlijnen van T8 LED TL buizen voor elektromagnetische VSA’s: Avant LED T8 Tube Standaard EM en de Avant LED T8 Tube Extreme HO EM.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Avant LED T8 Standaard EM tubes?

De Avant Standaard buizen bieden direct flikkervrij licht in minder dan 5 seconden en zijn strikt getest om tot wel 30.000 uur te branden bij zowel zeer lage (-20°) en hoge (50°) temperaturen. De gezamenlijke bijdrage van de efficiënte power factor (>0.9), de hoge lichtefficiëntie (100 lumen/watt) en het lage energieverbruik zorgen voor een energiebesparing tot 50%, wat deze LED TL buizen dus de perfecte vervanging maken voor de conventionele T8 TL buizen. Alle Avant Standaard tubes zijn plug-and-play en hebben een starter inbegrepen die de installatie in bijvoorbeeld supermarkten of kantoren zeer eenvoudig maakt.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Avant LED T8 Extreme HO EM tubes?

De nieuwe Noxion Avant LED T8 Extreme HO EM buizen zijn de geavanceerde versie van de Avant Standaard buizen. Ze kunnen rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten (AC) of worden geïnstalleerd in verlichtingsarmaturen met een conventioneel VSA (EM). In vergelijking met gewone TL buizen bieden Noxion LED-buizen tot 62% energiebesparing dankzij het aanzienlijk lagere energieverbruik, de instelbare gradenbundel (160°) en de hoge lichtstroom (142 lm/W). Deze lijn moderne LED TL buizen straalt een hoge lichtopbrengst uit, ideaal voor professionele toepassingen. De lange levensduur van 50.000 uur en de garantie van 5 jaar verzekert een snelle teruggave van uw investering aan LED-lichtbronnen!

Klik hier voor meer informatie over het installeren van een LED-buis in verlichtingsarmaturen met een conventionele VSA.

 

Ben je op zoek naar een vervanger voor je conventionele T9 TL Ronde buizen?

De nieuwe Noxion Avant LED T9 ronde buizen zijn de perfecte LED-alternatieven voor T9 TL-buizen. De zijn compatibel met zowel de netspanning (AC) als de verlichtingsarmaturen met elektromagnetische (EM) voorschakelapparaat. Dankzij de geïntegreerde LED-technologie gaan deze buizen tot 3 keer langer mee, maken ze tot 50% energiebesparing mogelijk en worden ze gedekt door een all-in garantie van 3 jaar! Daarom ontvangt u bij onopzettelijk falen van het product 360° technische ondersteuning en snelle vervanging van onze klantenservice.Hoe koop ik een LED TL buis in 5 stappen

 

    • Naar wat voor soort fitting ben je op zoek? Controleer je oude lichtbron.
    • Controleer de afmetingen van de nieuwe lichtbron.
    • Wat voor soort voorschakelapparaat heb je? Elektronisch of elektromagnetisch? Als je een starter gebruikt, heb je een elektromagnetische VSA.
    • Kies de juiste wattage vervanger. Alle nieuwe LED-versies verbruiken minder energie, maar produceren dezelfde lichtuitvoer.
    • Kies je favoriete kleurtemperatuur.