088 - 31 00 000

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Breedstralers met bewegingssensor

LED breedstralers met bewegingssensor zijn een ideale oplossing om toegangspunten en/of paden te verlichten of om gasten met slechte bedoelingen af te schrikken. Waar standaard breedstralers continu een (groot) oppervlak verlichten, branden de varianten met een bewegingssensor enkel wanneer er binnen een bepaalde straal beweging wordt waargenomen. De lichtbron realiseert gemiddeld al een energiebesparing van 50%, maar door het gebruik van een LED breedstraler met bewegingssensor verlaag je jouw energieverbruik nog meer! Deze energie-efficiëntie maakt de lichtbron een ideale vervanger voor conventionele schijnwerpers. De hoge lichtopbrengst blijft immers hetzelfde, waarbij je ook nog eens profiteert van een langere levensduur. LED floodlights met beweginssensor worden veelal gebruikt als verlichting van bouwplaatsen, sportvelden, bedrijfspanden of gevels en voor erfverlichting. Hierdoor is een bescherming tegen water en schokken zeer gewenst. LED breedstralers met bewegingssensor worden enkel aangeboden in spatwaterdichte (IP44) en waterdichte (IP65) varianten, die vrijwel allemaal tegen een stootje kunnen.  Wil je zeker zijn dat jouw armatuur bestand is tegen schokken? Kies dan voor een floodlight met een IK07 of IK08 (vandalismebestendig) waarde. Je kunt LED breedstralers met bewegingssensor eenvoudig aan muren of vloeren monteren.
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 523 Gevonden resultaten
Filter
Sorteren op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.