Slagerij verlichting nodig?

Het juiste licht laat je vlees er vers en smakelijk uitzien.

Ben je op zoek naar de beste slagerij verlichting?

Wij zorgen dat je met LED verlichting je vleeswaren zo aantrekkelijk mogelijk kunt weergeven. Als slagerij heb je in het verleden veel baat gehad van Baro (Bäro / Baero) gasontladingslampen, maar tegenwoordig kan het allemaal duurzamer. En nee, LED is zeker niet koud en kil, maar verkrijgbaar in zeer warm tot daglicht wit licht! Laat je twijfels los:

  • Welke armaturen gebruik ik als basisverlichting en welke in mijn toonbanken / vitrines?
  • Welke lichtkleuren tonen mijn vleeswaren en overige assortiment vers en appetijtelijk?
  • Voorkomt een LED verlichtingsinstallatie verkleuring en bederving?

Wij geven je advies op maat!

En daarvoor maken we graag een keer een praatje met je! Weten wij hoe je pand er uit ziet en welke faciliteiten er aanwezig zijn, dan kunnen wij je voorzien van een passend lichtadvies voor je slagerij. Is extra informatie nodig, dan komen we bij je langs.

Geef onze lichtadviseur Melissa een belletje en je kunt direct aan de slag met je slagerij verlichting. Niet het juiste moment? Wij bellen of mailen je met alle plezier terug als het wel uitkomt.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Je bent 1 à 2 stappen verwijderd van LED slagerij verlichting!

Telefonisch lichtadvies

Een slagerij lichtadvies is pas compleet als wij een beeld hebben van je assortiment en de uitstraling / indeling van je zaak. Ook horen wij graag wat je wensen zijn qua verlichtingsbeheer.

Persoonlijk bezoek

Onze lichtexpert is bekend met de strenge eisen voor verlichting van vlees(verwerking). Op locatie krijgt hij of zij een beter beeld van waar we rekening mee dienen te houden.

Volledig gefaciliteerd

Je weet precies welke slagerij verlichting je dient te gebruiken om duurzaam en effectief te verlichten. Wil je in één klap alles regelen? Laat ons de producten leveren en/of installeren!

Een bezoek op locatie, wat houdt dat in? 

Onze lichtadviseur bekijkt de elektrische bedrading en andere installaties in je slagerij en luistert naar je specifieke wensen met betrekking tot verlichting en beheer. Op basis hiervan wordt een gedetailleerd lichtadvies opgesteld dat voldoet aan de vereisten voor slagerij verlichting. Dit advies zorgt voor focus bij het personeel, waarborgt een veilige en hygiënische vleesverwerking, en zorgt voor een aantrekkelijke productweergave in toonbanken. Zie je onze visie graag tot leven komen? We helpen je graag met een lichtplan, een energiescan en/of het plaatsen van demo producten. Dat is nog eens all-in service!

Tip! Wij bieden meer als een lichtadvies …

Een plan is niets zonder de producten die zorgen voor de duurzame en efficiënte slagerij verlichting. Daarom helpt onze lichtexpert je graag nog een handje verder door hetvolgende in gang te zetten:

  • Levering van op maat slagerij verlichting. Je krijgt de hoogste kwaliteit verlichting tegen de beste prijs.
  • Installatie van de geleverde producten. Dit regelen we eenvoudig en snel met onze installatiepartners. Plaats een aanvraag op deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke slagerij verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?