Overstappen op LED zonder je armatuur aan te passen

Overstappen op LED is zeer eenvoudig. Wij bieden je 1-op-1 LED vervangers die geen aanpassing aan het armatuur vereisen. De LED-lampen en LED TL buizen maken namelijk gebruik van de zogenaamde "Retro-Fit" techniek. Dat houdt in dat zij dezelfde fitting (lampvoet) hebben als jouw huidige lamp. Overstappen is nog nooit zo eenvoudig geweest!


TL LED buis vervanger

Hoe kies ik de juiste LED vervanger?

Om het juiste LED alternatief te kiezen zijn er verschillende factoren van belang. Wij merken dat onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Toch is overstappen eenvoudig. Hier hebben we enkele tips voor je opgesomd:

 

  1. Wil je dezelfde lichtopbrengst als je conventionele lamp? Kijk dan goed naar het aantal lumen.
  2. Maak altijd gebruik van dezelfde lampvoet of fitting. Zoals eerder genoemd zal dit door de retro-fit techniek geen probleem zijn!
  3. Wil je je TL buis vervangen? Kijk dan goed naar het oude wattage; lengte en wattage zijn namelijk afhankelijk van elkaar.

Spot

Halogeenspot LED AlternatievenTL

TL Buis LED Alternatieven
PL-C & Dulux LED Alternatieven
Steeklamp LED Alternatieven
Kun je geen op 1 op 1 vervanger vinden?

Neem gerust contact met ons op wanneer je geen geschikte LED vervanger kunt vinden. Wij bieden naast de Retrofit mogelijkheden namelijk ook volledige LED armaturen, zodat je altijd over kunt stappen op LED en daarmee profiteert van de hoge energiebesparing en lange levensduur!

 

 


 

Hebben al jouw kantoor- of bedrijfspanden al energielabel C?

Sinds 1 januari 2023 dient ieder Nederlands bedrijfsgebouw vanaf 100m2 minimaal energielabel C te hebben. Er zijn meerdere manieren om aan deze verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw in gebruik mag blijven! Bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Wil je weten of jouw (nieuwe) bedrijfsgebouw(en) vallen onder deze verplichting? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.