Groothandel LED panelenLampdirect.nl --> Dé LED Panelen groothandel van Nederland

Bij de LED panelen groothandel van Lampdirect kun je terecht voor de beste kwaliteit LED panelen. Ben je op zoek naar grote partijen LED panelen? Deze hebben wij altijd ruim op voorraad. Als LED groothandel zijn wij de trotse nummer 1 op het gebied van LED panelen.

De voordelen van Lampdirect

  • Topkwaliteit bedrijfsverlichting
  • Professioneel lichtadvies voor alle toepassingsgebieden
  • Bespaar tot 70% op je energiekosten.
  • Tot maximaal 5 jaar garantie op LED panelen
  • Offerte op maat voor grote volumes
  • Jouw groothandel in LED lampen & LED TL Buizen
  • Kopen op rekening
  • Volume voordeel


LED panelen groothandel

Onze merken LED panelen

Bij Lampdirect heb je een ruime keuze aan LED panelen van kwalitatieve merken. Wij zijn de groothandel in professionele LED panelen van de volgende drie topmerken:Kies jouw formaat LED panelen

Meten is weten! Vervang zonder aarzeling jouw oude verlichting door LED panelen in één van onderstaande populaire afmetingen:

 
Kies het vervangend wattage

Kies gemakkelijk de vervangende LED panelen door het vermogen in watt van je oude verlichting aan te klikken.
Projectverlichting

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor binnen en/of buiten?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij met behulp van onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...
Offerte op maat voor afname van grote volumes

Wil je graag persoonlijk advies ontvangen van één van onze adviseurs of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een grotere zakelijke bestelling op maat?
Neem dan direct contact op met een van onze specialisten. Onze adviseurs helpen je graag bij de overstap naar LED verlichting.