Trappenhuis verlichting nodig?

Wij zorgen voor veiligheid en toegankelijkheid in jouw pand.

Waar moet ik op letten bij trappenhuis verlichting?

In een trappenhuis is de veiligheid van het hoogste belang. Hierdoor is goede verlichting met voldoende lichtsterkte vitaal. Mensen moeten precies de traptreden kunnen zien om zo veilig de trap te gebruiken. Veel bedrijven en organisaties hebben dan diverse vragen.

  • Welke armaturen zijn geschikt?
  • Moet mijn verlichting waterdicht zijn?
  • Is het beter om verlichting met sensoren te gebruiken?

Stel al je vragen aan ons!

We begrijpen dat je misschien nog met vragen zit. Geen probleem! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Aan de telefoon kunnen wij vaak al goed advies geven. Maar als er meer informatie nodig is, kan onze adviseur bij jou op locatie langskomen. Dan krijg je altijd passend advies!

Hoe je contact met ons opneemt? Nou, dat is heel simpel. Dit kan telefonisch, maar als je liever een e-mail stuurt, is dit ook geen probleem. Indien je een voorkeur hebt voor een tijdstip om contact met je op te nemen, dan bellen we jou om die tijd.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Je trappenhuis verlichting verzorgd in 1 à 2 zetten!

Advies via de telefoon

Om tot een passend advies te komen, moeten we eerst weten om wat voor trappenhuis het gaat. Ook houden we rekening met al je wensen en behoeften.

Expert op locatie

Soms hebben we na een telefoongesprek nog extra informatie nodig. In dat geval komt er een expert bij jou langs om de situatie te bekijken. En wil je de verlichting gelijk bij ons bestellen? Ook dat kan!

Wij regelen alles voor jou

In ons advies kun je precies zien wat voor armaturen je het beste kunt gebruiken in je trappenhuis. Daarnaast kunnen wij de verlichting voor je bestellen en bieden we een installatieservice aan.

Waarom een bezoek op locatie?

We willen graag een goed beeld van je pand en de verlichting hebben om zo het beste lichtadvies te kunnen geven. In dit lichtadvies houden we ons ook aan de normen voor verlichting zodat we de veiligheid in je trappenhuis kunnen garanderen. Naast lichtadvies bieden we echter ook nog andere diensten aan, zodat je het beste uit je verlichting kunt halen: een lichtplan (technische lichttekening), een energiescan (berekening van hoe snel de verlichting is terugverdiend) en de plaatsing van demo's (zo komt de verlichting eruit te zien). Zo weet jij precies wat je kunt verwachten!

Heb je behoefte aan meer?

Met deze stap heb je al mooi de weg uitgerold naar duurzame verlichting. Om het af te maken, bieden we nog meer diensten aan om je verder te helpen:

  • Levering. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welke producten we allemaal aanbieden.
  • Installatie. Is het installeren van verlichting nog een brug te ver? Wij kunnen je helpen. Bekijk voor meer informatie deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als experts in de lichtindustrie kunnen wij bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen bijstaan in hun reis naar nieuwe (LED) verlichting. Ook installateurs zijn bij ons van harte welkom en helpen we graag. Zo helpen wij bedrijven en organisaties in hun streven naar duurzame verlichting van uitstekende kwaliteit. Hierdoor voldoet onze verlichting aan de Europese eisen die gelden voor  NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Ook onze noodverlichting voldoet aan alle Europese normen, waardoor je trappenhuizen altijd veilig en toegankelijk voor je werknemers en bewoners houdt.Weet je al welke trappenhuis verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?