Winkel verlichting nodig?

Trek als retailer de aandacht met een juist verlichtingsadvies.

Hoe creëer je de juiste focus een sfeer met winkel verlichting?

Retailers zijn er in vele soorten en maten, en met een variërend assortiment (food en/of non-food). Qua winkel verlichting kan dit wat vragen oproepen:

  • Welk type verlichting past het beste in mijn winkelpand of opslagruimte?
  • Welke lichtkleur en lichtsterkte laat mijn assortiment het beste uitkomen?
  • Kan ik de armaturen 1-op-1 plaatsen of zijn er veranderingen nodig?

Wij bespreken het graag met je!

Een adequaat verlichtingsadvies is snel geregeld. Vaak heb je met één telefoontje al de juiste winkel verlichting in handen. Wil je dat de lichtoplossing specifiek aansluit op je winkelconcept? Dan plannen we een bezoek op locatie met onze lichtadviseur.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze lichtadviseur Melissa. Heb je nu geen tijd? Laat je gegevens achter en we mailen of bellen je terug.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 à 2 stappen naar een winkel verlichting oplossing!

Telefonisch lichtadvies

We analyseren het type winkelpand dat je ons presenteert. Hiervoor stellen we een professioneel winkel verlichtingsadvies op dat afgestemd is op je specifieke wensen.

Persoonlijk bezoek

Bij complexere projecten komt een lichtadviseur persoonlijk bij je langs, die expertise heeft op het gebied van LED normen in de retail. Je kunt dan direct een order bij ons (laten) plaatsen.

Compleet verzorgd

Ons verlichtingsadvies biedt inzicht in geschikte armaturen en praktische tips. Als je ook graag wil dat we de installatie voor je regelen, kun je gebruikmaken van onze installatieservice!

Ervaar je voordelen van een bezoek van onze lichtadviseur? 

Zeker! Onze lichtadviseur houdt rekening met de huidige infrastructuur en afmetingen van je winkelpand om een passend advies te geven. Dit wordt afgestemd op de geldende verlichtingsnormen en de specifieke behoeften van jou als retailer. Kortom, alles wat je winkel, showroom of opslagruimte nodig heeft om de veiligheid van het personeel te waarborgen, producten goed uit te laten komen en de beleving van klanten te optimaliseren. Ben je geïnteresseerd in aanvullende diensten? Bij je contactpersoon kun je eenvoudig een lichtplan (technische plattegrond van de verlichtingsoplossing), een energiescan (berekent de terugverdientijd van je investering) en/of een plaatsing van demo's aanvragen!

Ontdek meer mogelijkheden waarvoor je op ons kunt rekenen …

Een verlichtingsadvies markeert de weg naar duurzame retailverlichting. Het is echter van belang om dit plan ook daadwerkelijk te implementeren. In overleg met je contactpersoon kun je de volgende stappen ondernemen:

  • Levering van de geadviseerde winkel verlichting. Geniet van topkwaliteit producten uit onze webshop of speciaal op aanvraag.
  • Professionele installatieservice. Geef je installatiewerkzaamheden uit handen door een aanvraag te doen op deze pagina.

Waarom een Lampdirect lichtadviseur?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsadviezen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.


1000+ succesvolle projecten in heel Europa!

Doe-het-zelf winkel - Gamma
Kantoor - Ster Reclame
Kantoor - Gosh
Kantoor - Fried van de Laar
Warehouse - Polytec
Kinderdagverblijf - Kind centrum vroondaal

Alles over winkel verlichting


Weet je al welke winkel verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?