Vorige

VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL

Elk type van Gasontladingslampen vereisen een voorschakelapparaat dat de stroom reguleert die de lamp ontvangt. Wanneer u het goede Voorschakelapparaat voor uw Gasontladingslampen probeert te vinden is het belangrijk om te weten hoeveel lampen u wilt aansluiten en de totale wattage. In deze categorie vind u VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL. Lampdirect biedt u goedkope VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

55 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

55 Producten

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw SON / CDO lamp?

Gasontladingslampen worden over het algemeen voorgeschakeld met een elektronische VSA. Een elektronisch VSA verlengt de levensduur van uw lampen en zorgt ervoor dat de lamp sneller opstart. Daarnaast verbruikt een elektronisch VSA veel minder energie dan een conventioneel voorschakelapparaat. De meest voorkomende elektronische voorschakelapparaten voor SON / CDO verlichting zijn de HID-DV VSA's. In de naam en beschrijving van het voorschakelapparaat kunt u het wattage van uw lamp terugvinden.

U kunt kiezen uit:

Philips HID - HeavyDuty BSN semi - parallelle ontsteker: een elektromagnetisch voorschakelapparaat van ingekapseld koper en ijzer dat werkt met semi-parallelle systemen. Deze vsa wordt gebruikt in combinatie met een externe semi-parallelle ontsteker. Deze vsa kan buiten worden geberuikt en kan tevens met een afstandsbediening bediend worden.

Philips HID - HighPower MH , HPI , HPL , SON: een ingekapseld vsa met een hoog vermogen, die een hoge bescherming biedt tegen oververhitting, invloed van chemicaliën en  vochtigheid.

In combinatie met een dimbare (BSH) of elektromagnetische (BSN) en een externe ontsteker kunt u ook gebruik maken van de regulator Philips HID – DynaVision Control SON. Dan kunt u de lichtintensiteit van uw gasontladingslamp SON aanpassen en daarmee een aanzienlijke energiebesparing realiseren.

 

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw HPI / HPL lamp?

Voor uw HPI / HPL verlichting zijn enkel conventionele VSA's geschikt. Deze zijn te herkennen aan de BHL typering gevolgd door een cijfer dat het wattage van uw HPI / HPL lamp aangeeft. Zo ziet u in een oogopslag welk VSA geschikt is voor uw HPI / HPL lamp.

Philips HID -Basic BHL ( HPL / HPI ): elektromagnetisch vsa geïmpregneerd met koper en ijzer, dat buiten wordt gebruikt . De HPL -lampen  worden gebruikt zonder ontsteker; HPI -lampen met ontsteker.

Philips HID - HeavyDuty BHL ( HPL / HPI ): elektromagnetisch vsa van ingekapseld koper en ijzer voor  HPL-lampen (zonder ontsteker) en HPI (met ontsteker) . Deze Vsa wordt alleen buiten gebruikt en kan tevens met een afstandsbediening bediend worden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen