Bel ons op 088 - 31 00 000
Bel mij nu op

Vorige

Philips MASTER SDW-lampen

Op deze pagina kunt u een verscheidenheid vinden vanPhilips MASTER SDW-lampen. Deze lampen bevatten edele gassen zoals: argon, neon, krypton en xenon. Ze komen in drie verschillende vormen: hogedruk ontlading, lage drukontlading en een hoge intensiteitsontlading. Zorg dat u de juiste fitting gebruikt wanneer u uw Gasontladingslamp verwisseld. Philips MASTER SDW-lampen Hebben een hoge lichtintensiteit per Watt en hebben een lange levensverwachting. Wij bieden u Philips MASTER SDW-lampen voor lage prijzen en met een snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het vinden van de juiste Gasontladingslamp.
Lees meer

7 artikel(en)

7 Producten

7 artikel(en)

7 Producten

 

Philips SDW lampen op Lampdirect.nl!

Op Lampdirect.nl vindt u SDW lampen tegen scherpe tarieven! Bestel vandaag nog een SDW lamp in onze online winkel.
 

Wat is een Philips SDW?

Een SDW lamp is een compacte gasontladingslamp. Zowel de SDW-T en de SDW-T Mini zijn hoge druk natriumlampen. De SDW-T heeft een PG12-1 lampvoet, de SDW-T Mini heeft een GX12-1 lampvoet.

 • De lampen zijn zeer efficiënt waardoor de lamp weinig stroom per lumen verbruikt en weinig warmte produceert.
 • De SDW lamp heeft energielabel B.
 • Uitstekende kleurweergave van 80-89Ra, kleuren worden weergegeven zoals ze zijn. Vooral warme kleuren komen goed naar voren.
 • De lampen zijn voorzien van een UV filter waardoor verlichte objecten niet verkleuren.
 • Alle SDW lampen werken op een voorschakelapparaat, verander het wattage van uw lamp niet omdat het voorschakelapparaat hierop afgestemd is.
   

Het assortiment SDW 

SDW-T

Deze SDW-T lampen worden vaak gebruikt als winkelverlichting en kunnen in hoge plafonds gebruikt worden. De lampen zijn erg geschikt om vers voedsel en brood te belichten.

 • Lange levensduur van 15.000 uur.
 • Kleurtemperatuur 2500K (zeer warm wit licht).
 • Aanbevolen om fruit en groenten te belichten.
 • Verkrijgbaar in 35, 50 en 100W.
 • Te gebruiken met voorschakelapparaat:  Philips HID BSL/CSLS voor SDW-T
   

SDW-T Mini

Deze SDW-T Mini lampen worden vaak gebruikt als winkelverlichting en kunnen in hoge plafonds gebruikt worden. De lampen zijn erg geschikt om vers voedsel, bloemen en brood te belichten. Door het kleine formaat worden ze in kleine open armaturen gebruikt.

Hoe te vervangen en te installeren?

Wacht tot de lamp is afgekoeld voordat u de lamp aanraakt. Het is eenvoudig om de lamp te vervangen, trek de oude lamp eruit en duw de nieuwe lamp er in. Als de lamp niet werkt is het mogelijk dat het voorschakelapparaat niet werkt. 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen