• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Wat is kleurtemperatuur 3000 Kelvin?

LED verlichting in de kleur 3000 Kelvin geeft in de praktijk een warm wit licht. Als we naar de tint van het licht kijken dan kunnen we spreken van de traditionele gele kleur. Met LED verlichting in 3000 Kelvin kun je vele kanten op. Het licht zorgt voor een verwelkomende en aangename sfeer. Dat maakt deze kleurtemperatuur perfect geschikt voor balies, ontvangstruimtes, foyers, recepties, kleedkamers en algemene ruimtes als hallen en trappen. Ook als we kijken naar LED buitenverlichting voor de tuin, dan komt de kleur 3000 Kelvin vaak naar voren. 

 

3000 Kelvin huis
Balie 3000 Kelvin
3000 Kelvin woonkamer
3000 Kelvin ontvangstruimte

 


 

Populaire LED verlichting in 3000 Kelvin