• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Wat is kleurtemperatuur 4000 Kelvin?

Koel wit licht wordt doorgaans gezien als de meest neutrale kleurtemperatuur en heeft qua licht een frisse tint. LED verlichting van 4000 Kelvin heeft als eigenschap dat het mensen alert en gefocust houdt. Daarom raden wij deze lichtkleur onder andere aan op plekken zoals scholen of kantoren. Zo blijven leerlingen en werknemers de hele dag geconcentreerd en kunnen (dag)taken beter worden uitgevoerd. Ook komt LED verlichting in een koel witte kleurtemperatuur goed tot zijn recht in showrooms, keukens, kapsalons, schoonheidssalons, vergaderruimtes, kantines en toiletgebouwen. Voor scholen en kantoren bieden wij speciale LED panelen van 4000 Kelvin aan met een zogeheten UGR<19 waarde. Deze waarde is voor deze toepassingsgebieden wettelijk verplicht.

 

 


 

Populaire LED verlichting in 4000 Kelvin