Philips TL5 Buizen (T5)

De diverse Philips TL5 Buizen (T5) zijn uitgerust met een G5 fitting en hebben een diameter van 16mm. Een ander kenmerk van Philips T5 TL lampen is dat deze werken in armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat (HF). Je hebt dus geen starter nodig. Bij Lampdirect kun je kiezen uit Philips T5 TL verlichting in diverse lengtes, waaronder 55cm Philips T5 buizen, 115cm Philips T5 buizen en 145cm Philips T5 buizen. Tip: check altijd op voorhand even bij je huidige T5 lampen welke afmeting je nodig hebt. Omdat Philips TL5 buizen gemiddeld zo'n 25000 branduren mee gaan, zijn ze nog steeds erg populair. Dat geldt onder meer voor de Philips TL5 HO (MASTER) buizen, die bekend staan om een zeer hoge lichtopbrengst. Verder zijn de Philips T5 Secura buizen speciaal geschikt voor onder meer de voedingsindustrie, sporthallen, gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Dat komt omdat Secura TL T5 lampen splintervrij zijn en een kunststof beschermlaag hebben. Daarnaast bestaat ons assortiment uit UV-C (ultraviolet) T5 TL buizen. Bij deze producten hoort een aparte gebruiksaanwijzing. Wil je gebruikmaken van duurzame T5 verlichting die nog zuiniger is? Stap dan over op Philips LED T5 buizen. Hiermee bespaar je tot wel 70% aan energiekosten. Meer weten over de verschillende T5 buizen? Klik dan hier..

Filteren opCategorie
Best_price_Q1_17012022
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 118 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op
keuzehulp

De diverse Philips TL5 Buizen (T5) zijn uitgerust met een G5 fitting en hebben een diameter van 16mm. Een ander kenmerk van Philips T5 TL lampen is dat deze werken in armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat (HF). Je hebt dus geen starter nodig. Bij Lampdirect kun je kiezen uit Philips T5 TL verlichting in diverse lengtes, waaronder 55cm Philips T5 buizen, 115cm Philips T5 buizen en 145cm Philips T5 buizen. Tip: check altijd op voorhand even bij je huidige T5 lampen welke afmeting je nodig hebt. Omdat Philips TL5 buizen gemiddeld zo'n 25000 branduren mee gaan, zijn ze nog steeds erg populair. Dat geldt onder meer voor de Philips TL5 HO (MASTER) buizen, die bekend staan om een zeer hoge lichtopbrengst. Verder zijn de Philips T5 Secura buizen speciaal geschikt voor onder meer de voedingsindustrie, sporthallen, gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Dat komt omdat Secura TL T5 lampen splintervrij zijn en een kunststof beschermlaag hebben. Daarnaast bestaat ons assortiment uit UV-C (ultraviolet) T5 TL buizen. Bij deze producten hoort een aparte gebruiksaanwijzing. Wil je gebruikmaken van duurzame T5 verlichting die nog zuiniger is? Stap dan over op Philips LED T5 buizen. Hiermee bespaar je tot wel 70% aan energiekosten. .

Meer bekijken

Welke Philips T5 TL buizen biedt Lampdirect aan? 

Philips TL5 HO (MASTER) - Philips Master TL5 High Output buizen zijn zeer energiezuinig. Ze hebben een laag energieverbruik en een hoog lichtrendement. De combinatie van een compact design en hoge lichtopbrengst opent nieuwe mogelijkheden voor traditionele T5 verlichting. Philips TL5 HO fluorescentiebuizen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met elektronische ballasts (HF). De producten hebben ook een lange levensduur van ca. 24.000 uur en zijn in sommige gevallen dimbaar.

Philips TL5 HE (MASTER) - Door de lichtstroom bij 35°C te optimaliseren, hebben de TL5 HE buizen een hoger rendement dan conventionele 26 mm fluorescentielampen. Alle Philips TL5 High Efficiency-buizen werken met een elektronisch vsa (HF). De lengte van de buis hangt af van het wattage. De gemiddelde levensduur is 24.000 uur. Deze Philips T5 fluorescentiebuizen zijn ook dimbaar.

 

Philips TL-Mini Super 80 (MASTER) - De Philips TL Mini Super 80 buizen zijn perfect geschikt voor kleine ruimten waar een hogere kleurweergave dan normaal vereist is. Ze worden vooral gebruikt in trappenhuizen en flatgebouwen. Maar de buizen kunnen ook worden gebruikt als verlichting voor spiegels of kasten.

 

Philips TL Mini - Is er weinig ruimte in een armatuur? De Philips TL Mini buizen worden gekenmerkt door hun compacte afmeting. Bovendien hebben deze T5-fluorescentiebuizen een diameter van 16 mm en zijn ze voorzien van een G5-sokkel. 

 

Philips Actinic BL - De Philips Actinic BL buizen zijn de ideale keuze voor elektronische insectenwerende systemen. Ze hebben een geoptimaliseerd spectrum, dat overeenkomt met de ooggevoeligheid van een huisvlieg. Dit betekent dat deze T5 buizen gemakkelijk insecten kunnen aantrekken. Zij hebben ook praktisch geen UV-B-component en zijn dus absoluut veilig. 

 

Philips TL5 HO 90 De Luxe (MASTER) - De Philips TL5 High Output 90 De Luxe buis geeft de kleuren van de verlichte objecten zeer realistisch weer, en wordt daarom aanbevolen voor gebruik in de detailhandel. U kunt deze fluorescentiebuizen gebruiken met een elektronische ballast. De Philips TL5 High Output 90 De Luxe-serie is verkrijgbaar in de kleuren 940, 950 en 965. De levensduur van de buizen is ca. 24.000 uur.

 

Philips TL5 HO Eco (MASTER) - Als je op zoek bent naar een vervanger voor een standaard TL5-buis of TL5 High Output buis, dan is de Philips TL5 HO Eco (MASTER) ideaal. Met deze fluorescentiebuis geniet je van de voordelen van een High Output buis en bespaar je nog eens 10% extra energiekosten in vergelijking met de conventionele TL5 High Output. De energiebesparing wordt alleen bereikt door het gebruik van een elektronisch voorschakelapparaat. Bovendien is de lange levensduur van 30.000 uur en een constante lichtopbrengst over de gehele levensduur overtuigend. 

 

Philips TL5 HO Secura (MASTER) - De Philips TL5 High Output Secura heeft een speciale kunststof coating die bescherming biedt tegen splinters in geval van lampbreuk. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie en de distributie. Je herkent de productlijn aan de blauwe ring aan het uiteinde van de buis. De Philips T5 buizen uit het Secura-assortiment met hoog rendement voldoen aan de HACCP- en ISO 22000-normen.

 

Philips TL5 HE Eco (MASTER) - Energiezuinig en lichtintensief, zo kunnen de Philips T5 High Efficiency Eco tl-buizen worden omschreven. De Eco-versie van de klassieke TL5 HE-buizen van Philips verbruikt 10% minder energie en heeft een lange levensduur van 25.000 uur. Hij heeft ook een hoger aantal lumen dan het standaardmodel en dus een intenser licht. De HE Eco fluorescentiebuizen vereisen een voorschakelapparaat.

 

Philips TL5 HO Xtra (MASTER) - De levensduur van de Philips TL5 High Output Xtra fluorescentiebuizen bedraagt ongeveer 45.000 uur, waardoor de buizen een waardige vervanging zijn voor standaard TL5 High Output lampen. De lange levensduur maakt de lampen perfect voor omgevingen waar frequente lampvervanging te moeilijk of te duur is. 

 

Philips Black Light Blue TL Mini - De Philips Black Light TL Mini zijn lagedruk kwikfluorescentiebuizen. Ze hebben een binnencoating van fluorescerend poeder. Dit zendt UV-straling uit. De buizen zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes. 

 

Philips TUV TL-mini - De buizen van de TUV TL-mini-productreeks stralen ultraviolet licht uit. Dit heeft een ontsmettende werking en kan dus worden gebruikt ter bestrijding van bacteriën en algen. Opmerking: UV-licht is schadelijk voor de huid en voor de ogen en mag daarom niet worden gebruikt voor verlichting.