Calex Smart Afstandsbediening | Tuya Wi-Fi

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Calex Smart Afstandsbediening | Tuya Wi-Fi

Beschrijving Calex Smart Afstandsbediening | Tuya Wi-Fi

Goed om te weten

  • Breed bereik
  • 15 apparaten tegelijk bedienen
  • Ontdek het Calex Smart LED assortiment

Breed bereik

Met deze officiële Calex Smart afstandbediening maak je het jezelf erg makkelijk! Met een simpele druk op de knop kun je slimme verlichting en overige apparaten aan-of uitzetten. Verder kun je met deze afstandbediening van Calex erg eenvoudig de intensiteit van het licht veranderen. Slechts één keer drukken is hierbij al goed voor een verschil van 20%! Hieronder hebben we voor het gemak uitgelegd hoe je een lamp of apparaat met de afstandbediening kunt verbinden:

- Stap 1 : Zet het betreffende apparaat uit en daarna weer aan

- Stap 2 : Druk 5 seconden lang op de 'aan knop', totdat je ziet dat deze 3x knippert

- Stap 3 : Klaar! Je hebt nu de slimme lamp of het apparaat aan de afstandbediening verbonden!

15 apparaten tegelijk bedienen

Je hebt de mogelijkheid om tot 15 verschillende lampen en/of apparaten te bedienen met deze multifunctionele afstandbediening. Binnen heeft dit draadloze apparaat een bereik tot wel 20 meter en dat is zelfs 50 meter wanneer je buiten bent! Let erop dat je aan deze afstandbediening alleen slimme lampen en accessoires van Calex kunt koppelen.

Ontdek het Calex Smart LED assortiment

Via Lampdirect ben je op het juiste adres voor diverse Calex Smart verlichting. In allerbei soorten en maten, zoals Calex Smart lampen met een E27 en E14 schroeffitting, maar ook met de GU10 Bi-Pin steekfitting en de B22 Bajonet fitting. Je kunt iedere slimme Calex Lamp installeren via de gratis en officiële Calex App, die je gratis kunt downloaden. Calex maakt gebruikt van het Tuya platform, dat via Wi-Fi (2.4Ghz) werkt. Je kunt ook meerdere Calex smart lampen koppelen aan onder meer een Google Home of Amazon Alexa apparaat en zo de verlichting met jouw eigen stemgeluid bedienen. Tevens is bediening mogelijk via de originele Calex afstandbediening.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.