Contact

Of u nu een order wilt plaatsen, een pakketje wilt traceren, een offerte wilt aanvragen, technische informatie over onze producten wilt opvragen of gewoon feedback wilt geven… wij komen graag met u in contact!


Contact met Lampdirect.nl was nog nooit zó makkelijk!


Telefoon

Bel ons klantenserviceteam op 088 31 00 000. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 20:00 en op vrijdag van 08:30 tot 17:00. Maakt u zich geen zorgen dat u doorverbonden wordt met een callcenter en hier lang moet wachten: wij bieden u direct contact met onze eigen ervaren medewerkers!


E-mail

U kunt ook een e-mail sturen naar info@lampdirect.nl. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag zo snel mogelijk.


Over Lampdirect

Lampdirect.nl is Europa’s grootste online zakelijke lichtspecialist, onderdeel van Any Lamp BV.


Kantoor Lampdirect.nl
Gasthuisstraat 75A
5708 HJ Helmond
Nederland


Let op: Wij kunnen helaas geen bestellingen verwerken die naar ons kantooradres gestuurd worden. Als u een product wilt retourneren, kan dit teruggestuurd worden naar ons magazijnadres:


Magazijn Lampdirect
Ekkersrijt 7102
5692 HC Son en Breugel
Nederland


Overige gegevens
KvK: 17260313
BTW: NL821186462B01
EORI: NL852832515


Werken bij Lampdirect

Wil je deel uitmaken van ons bedrijf en ons helpen de wereld groener te maken? Kijk dan eens op onze vacature site: jobs.any-lamp.com


Vraag of klacht voor Lampdirect.nl:

Mocht u een vraag of klacht hebben, neem dan contact op met Lampdirect.nl via onderstaand vragen- en klachtenformulier. Wij nemen op uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel.org.E-mail

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen