Contact

Of u nu een order wilt plaatsen, een pakketje wilt traceren, een offerte wilt aanvragen, technische informatie over onze producten wilt opvragen of gewoon feedback wilt geven… wij komen graag met u in contact!


Contact met Lampdirect.nl was nog nooit zó makkelijk!


Telefoon

Bel ons klantenserviceteam op 088 - 31 00 000. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00. Maak je geen zorgen dat je doorverbonden wordt met een callcenter en hier lang moet wachten: wij bieden je direct contact met onze eigen ervaren medewerkers!


E-mail

Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Onze klantenservice beantwoordt je vragen graag zo snel mogelijk.


Over Lampdirect

Lampdirect.nl is Europa’s grootste online zakelijke lichtspecialist, onderdeel van Any Lamp BV.


Kantoor Lampdirect.nl
Any-lamp B.V
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland


Let op: Wij kunnen helaas geen bestellingen verwerken die naar ons kantooradres gestuurd worden. Als je een product wilt retourneren, kan dit teruggestuurd worden naar ons magazijnadres:


Magazijn Lampdirect
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland


Overige gegevens
KvK: 17260313
BTW: NL821186462B01
EORI: NL852832515


Werken bij Lampdirect

Wil je deel uitmaken van ons bedrijf en ons helpen de wereld groener te maken? Kijk dan eens op onze vacature site: jobs.wwlholding.com


Vraag of klacht voor Lampdirect.nl:

Mocht je een vraag of klacht hebben, neem dan contact op met Lampdirect.nl via onderstaand vragen- en klachtenformulier. Wij geven je uiterlijk de volgende werkdag een inhoudelijke reactie.. Indien je als zakelijke klant niet tevreden bent met de afhandeling van je klacht dan kun je deze ook ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel.org.E-mail

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen