Noxion PerfectColor LED Spot GU10 PAR16 3W 230lm 60D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 35W

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Noxion PerfectColor LED Spot GU10 PAR16 3W 230lm 60D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 35W

Goed om te weten!

  • Flexibel toepassingsgebied
  • Realistische kleurweergave
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Noxion kwaliteit

Flexibel toepassingsgebied

Met de Noxion PerfectColor LED Spot GU10 PAR16 3W 230lm 60D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 35W voorzie je iedere ruimte van de juiste sfeer. Deze lichtbron is namelijk perfect voor accentverlichting of algemene verlichting door de 60° gradenbundel! Bij plafonds met een standaard hoogte is deze stralingshoek perfect voor ondersteunende- of accentverlichting. Wil je de LED spot gebruiken voor een hoog plafond? In dit geval is de GU10 LED ook geschikt als algemene verlichting. Houdt bij de keuze voor een Noxion GU10 spot wel altijd rekening met de kleurtemperatuur van het licht; voor deze lichtbron is dit 3000K - Warm Wit licht. Niet de lichtkleur die je nodig hebt? Noxion heeft ook diverse 2200 - 2700K, 2700K, 3000K en 4000K GU10 spots in haar assortiment.

Realistische kleurweergave

Met de GU10 LED lampen van Noxion ben je verzekerd van een goede kleurweergave (CRI), waardoor deze lichtbron te allen tijde kan worden gebruikt in woningen en standaard werkomgevingen. Er is immers zeer minimaal (80-89Ra) of zelfs geen (90-99Ra) verschil te zien is tussen kleuren onder lamplicht en dezelfde kleuren in natuurlijk daglicht. Deze GU10 LED spot heeft een 90-99 - Perfecte kleurweergave. Wil je meer weten over waar deze CRI goed tot zijn recht komt? Je kunt hierover meer lezen in onze blog.

Energiezuinig en duurzaam

Deze 3W GU10 LED lamp vervangt 1-op-1 jouw oude 35W halogeenspot. Dit verschil in wattage zorgt bovendien voor een fikse energiebesparing, gemiddeld 90%, en daarmee een daling van jouw energiekosten. Je hoeft voor de installatie enkel:

  1. De oude spot uit het armatuur draaien.
  2. De nieuwe GU10 LED in het armatuur duwen en een kwartslag draaien om de lamp vast te zetten.

Daarbij gaat een GU10 LED spot gemiddeld 7 keer langer mee als de conventionele tegenhanger. Met de levensduur van 15000 uur ben je dan ook jarenlang voorzien van kwaliteit verlichting, zonder hierbij te maken te krijgen met onderhouds- en vervangingskosten. Een slimme investering dus!

Noxion kwaliteit

De basis van een GU10 LED lamp is voor ieder exemplaar hetzelfde: ze werken direct op netstroom (230V) en hebben een handige GU10 fitting met twee pinnen die 10mm uit elkaar staan. Noxion hecht veel waarde aan het gebruiken van de beste materialen en de nieuwste LED technologieën. En dat alles tegen een zo voordelig mogelijke prijs! Een Noxion GU10 spot is hierdoor voor iedereen een juiste oplossing, met ook nog eens 2 jaar garantie. Je kunt er ook voor kiezen om een LED geïntegreerde inbouwspot aan te schaffen. Opties hierbij zijn een waterdicht (IP-waarde), een schokbestendig (IK-waarde) en/of een kantelbaar armatuur (object in een spotlight zetten).

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.