088 - 31 00 000

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.


energielabel C


 

energielabel C

Energielabel C verplicht voor bedrijven

Voor ieder kantoor- en bedrijfsgebouw vanaf 100 vierkante meter is per 1 januari 2023 het energielabel C verplicht. Dit label geeft aan hoe duurzaam en energiezuinig een pand is. De betreffende maatregel is opgesteld door de rijksoverheid en is een volgende stap richting een energieneutrale omgeving in Nederland. Ben je als bedrijf zijnde op 1 januari 2023 niet in het bezit van energielabel C? Dan zullen de deuren moeten sluiten. Hoe sneller alles omtrent dit verplichte label op orde is, hoe beter. Ga dus nu al aan de slag

Hoe kun je ervoor zorgen dat je het energielabel C krijgt? Daar zijn diverse manieren voor. Daarbij kun je denken aan een betere isolatie of de overstap op groene energie. Maar het kan stukken eenvoudiger. Je behaalt namelijk al razendsnel een stijging tot twee energielabels dankzij LED verlichting van Lampdirect! Ook vallen energiekosten gemiddeld zo'n 70% lager uit en gaat LED verlichting tot wel 30 jaar mee. Bovendien lever je als bedrijf een mooie bijdrage aan een schoner milieu.

 

Bulb

Wist je dat? Van alle energiebesparende maatregelen die je kunt nemen heeft LED de snelste terugverdientijd! Oftewel; de meest eenvoudige en snelle manier om energielabel C te verkrijgen is via de aanschaf van LED! 

 


energielabels

Voldoet jouw bedrijfsgebouw al aan de eisen?

Volgens cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (bron: RVO.nl) voldoet ruim 60% van alle kantoor/bedrijfspanden nog niet aan de gestelde eisen. Bovendien is er voor de helft van deze bedrijfsruimtes nog geen energielabel geregistreerd. In dat opzicht stelt de de RVO dat de verduurzaming van kantoren en bedrijven momenteel te langzaam gaat om de gestelde doelen in 2023 te kunnen halen. Werk aan de winkel dus! Zorg ervoor dat jouw bedrijfspand aan de gestelde eisen voldoet en zo spoedig mogelijk het juiste energielabel ontvangt. Zo kunnen alle werkzaamheden gewoon blijven doorgaan vanaf 1 januari 2023.

De diverse energielabels lopen uiteen van A (zeer laag energieverbruik) tot aan energielabel G (zeer hoog energieverbruik). Heeft het bedrijfspand of kantoorpand momenteel Energielabel D, maar zijn er al wel energiebesparende maatregelen genomen? Dan bestaat de mogelijkheid dat er niet eerder een energielabel aan het pand is gekoppeld. 

 

Al gehoord van de Energie-Investeringsaftrek (EIA)? Hiervoor heeft de Nederlandse overheid dit jaar een totaalbedrag van €149 miljoen gereserveerd. Als bedrijf of vereniging kun je fiscale aftrek krijgen bij investeringen die een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Vanuit dat oogpunt is de switch van conventionele verlichting naar LED de snelste en meest eenvoudige manier om te besparen op je energiekosten. Meer weten over alle spelregels omtrent de EIA? Klik dan hier.

 

 

Download het whitepaper gratis!


Wil jij het energielabel van jouw bedrijfspand verbeteren? Lees in dit whitepaper hoe je dit gemakkelijk in 4 stappen kunt doen. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en download deze handige gids gratis! Aanbevolen door Funda in Business!

Lampdirect Whitepaper LED verlichting Energielabel C

 

Bekijk ook onderstaand item van RTL Z over het Energielabel C:

  
 


kantoor

Wat kan Lampdirect voor jouw bedrijf betekenen?

Overstappen op LED verlichting is de snelste en makkelijkste manier om het energielabel van je kantoorpand een flinke boost te geven. En daar helpt Lampdirect je uiteraard graag bij. Wij fungeren voor jou als all-in partner! Dit houdt in dat we je van A tot Z zullen voorzien van de beste service. Dat doen we niet alleen met een deskundig lichtadvies en een offerte op maat. Ook verzorgt Lampdirect indien gewenst de complete installatie van alle LED verlichting op locatie. Wij beschikken over een ruim assortiment van uitsluitend topkwaliteit LED verlichting met a-merken zoals Noxion, Philips en Osram, speciaal geschikt voor allerlei bedrijfspanden, zoals kantoren, magazijnen, productiehallen en showrooms. Een mooi voorbeeld daarvan is een ruime keuze aan duurzame LED Panelen met een UGR<19 waarde, die de focus en concentratie op de werkvloer bevorderen. Lampdirect is al enkele jaren de trotse marktleider van Europa in online verlichting. Met ruim 25 jaar aan ervaring kunnen we aan iedere klant maatwerk leveren. Wat kan Lampdirect voor jouw bedrijf betekenen? Neem contact op met onze lichtexperts via onderstaand contactformulier en geef je wensen door.

 

Hier met je rekening!

Bij het verkrijgen van het energielabel C kan Lampdirect je op meer manieren helpen! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat de kosten voor het inhuren van een energie-adviseur worden vergoed (deels of zelfs volledig)! Ook helpen we je graag bij het vinden van de juiste energie-adviseur. Zo weet je zeker dat je via Lampdirect altijd het juiste en professionele advies omtrent energie zuit ontvangen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! 

 

 


 

Populaire LED verlichting voor kantoren


LED Downlights

LED DownlightsLED Inbouwspots

LED InbouwspotsLED Panelen

LED Panelen UGR<19LED Tubes

LED TL Buizen


  

    Regels en uitzonderingen

     Het verplicht stellen van het hebben van energielabel C is niet in alle gevallen verplicht. Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder de belangrijkste uitzonderingen op een rij gezet.

  • Het kantoor- of bedrijfspand is kleiner dan 100 vierkante meter; 
  • Het kantoor- of bedrijfspand gebruikt geen energie om het binnenklimaat te regelen;
  • Het kantoor- of bedrijfspand is een rijksmonument (artikel 1.1 van de Erfgoedwet);
  • Het kantoor- of bedrijfspand wordt ten hoogste 2 jaar gebruikt;
  • Het kantoor- of bedrijfspand wordt onteigend of is aangekocht in het kader van de onteigeningswet;
  • De gebruiksoppervlakte van de werkzaamheden in het kantoor- of bedrijfspand nemen minder dan 50% van de totale gebruiksoppervlakte van het gebouw in beslag.

 

    Energielabel C in vijf handige stappen

     Wil je snel en gemakkelijk checken of het energielabel C per 1 januari 2023 ook voor jouw bedrijf geldt? Via de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit in vijf korte stappen bepalen.