• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg


Banner Energielabel


 


energielabel C

Energielabel C verplicht voor bedrijven

Ieder kantoor- en bedrijfsgebouw vanaf 100 vierkante meter dient per 1 januari 2023 minimaal energielabel C te hebben. Die maatregel is opgesteld door de rijksoverheid en is een volgende stap richting een energieneutrale omgeving in Nederland. Wanneer je als bedrijf zijnde op 1 januari 2023 niet in het bezit bent van energielabel C, dan zullen de deuren moeten sluiten. Hoe sneller alles omtrent dit verplichte label op orde is, hoe beter. Ga dus nu al aan de slag! 

Hoe kun je ervoor zorgen dat je het energielabel C krijgt? Daar zijn diverse manieren voor. Daarbij kun je denken aan een betere isolatie of de overstap op groene energie. Maar het kan stukken eenvoudiger. En wel met LED verlichting van Lampdirect! Niet alleen vallen energiekosten gemiddeld zo'n 70% lager uit. Ook gaat LED verlichting tot wel 30 jaar mee en lever je als bedrijf een mooie bijdrage aan een schoner milieu. Van alle maatregelen die je kunt nemen heeft LED bovendien de snelste terugverdientijd


 

Bekijk ook onderstaand item van RTL Z over het Energielabel C:

  
 Wat kan Lampdirect voor jouw bedrijf betekenen?

Overstappen op LED verlichting is de makkelijkste manier om het energielabel van je kantoorpand een flinke boost te geven. En daar helpt Lampdirect je uiteraard graag bij. Wij fungeren voor jou als all-in partner! Dit houdt in dat we je van A tot Z zullen voorzien van de beste service. Dat doen we niet alleen met een deskundig lichtadvies en een offerte op maat. Ook verzorgt Lampdirect indien gewenst de complete installatie van alle LED verlichting op locatie. Wij beschikken over een ruim assortiment van uitsluitend topkwaliteit LED verlichting met a-merken zoals Noxion, Philips en Osram, speciaal geschikt voor allerlei bedrijfspanden, zoals kantoren, magazijnen, productiehallen en showrooms. Een mooi voorbeeld daarvan is een ruime keuze aan duurzame LED Panelen met een UGR<19 waarde, die de focus en concentratie op de werkvloer bevorderen. Lampdirect is al enkele jaren de trotse marktleider van Europa in online verlichting. Met ruim 25 jaar aan ervaring kunnen we aan iedere klant maatwerk leveren. Wat kan Lampdirect voor jouw bedrijf betekenen? Neem contact op met onze lichtexperts via onderstaand contactformulier en geef je wensen door.Hier met je rekening!

Bij het verkrijgen van het energielabel C kan Lampdirect je op meer manieren helpen! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat de kosten voor het inhuren van een energie-adviseur worden vergoed (deels of zelfs volledig)! Ook helpen we je graag bij het vinden van de juiste energie-adviseur. Zo weet je zeker dat je via Lampdirect altijd het juiste en professionele advies omtrent energie zuit ontvangen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! 

 

 


 

Populaire LED verlichting voor kantoren


LED Downlights

 


LED DownlightsLED Inbouwspots

LED InbouwspotsLED Panelen

LED Panelen UGR<19LED Tubes

LED TL Buizen


 

    Regels en uitzonderingen

     Het verplicht stellen van het hebben van energielabel C is niet in alle gevallen verplicht. Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder de belangrijkste uitzonderingen op een rij gezet.

  • Het kantoor- of bedrijfspand is kleiner dan 100 vierkante meter; 
  • Het kantoor- of bedrijfspand gebruikt geen energie om het binnenklimaat te regelen;
  • Het kantoor- of bedrijfspand is een rijksmonument (artikel 1.1 van de Erfgoedwet);
  • Het kantoor- of bedrijfspand wordt ten hoogste 2 jaar gebruikt;
  • Het kantoor- of bedrijfspand wordt onteigend of is aangekocht in het kader van de onteigeningswet;
  • De gebruiksoppervlakte van de werkzaamheden in het kantoor- of bedrijfspand nemen minder dan 50% van de totale gebruiksoppervlakte van het gebouw in beslag.

 

    Energielabel C in vijf handige stappen

     Wil je snel en gemakkelijk checken of het energielabel C per 1 januari 2023 ook voor jouw bedrijf geldt? Via de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit in vijf korte stappen bepalen.