Menu
088 - 31 00 000

Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 9.6W 830 36D | Warm Wit - Dimbaar - Vervangt 100W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 9.6W 830 36D | Warm Wit - Dimbaar - Vervangt 100W

Beschrijving Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 9.6W 830 36D | Warm Wit - Dimbaar - Vervangt 100W

Goed om te weten

  • Energiebesparing van ruim 90%
  • Warm wit licht
  • Vervangt 100 Watt
  • Flexibel en veelzijdig
  • 3 jaar all-in garantie

Energiebesparing van ruim 90%

Met deze Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 van 9.6 Watt ben je zeker van een duurzame toekomst! Zo kun je tot 90% aan energiekosten besparen. Daarnaast bezit deze GU10 LED spot het ultrazuinige energielabel A+. Een ander kenmerk qua duurzaamheid zijn de 25.000 branduren. Als deze GU10 LED spot elke dag zo'n acht uur aan staat, dan heb je er ruim 9 jaar plezier van! Onderhouds- en vervangingskosten komen ook niet meer voor! Lekker snel verdiend nietwaar?

Warm wit licht

Met 3000 Kelvin geeft deze Osram Parathom Retrofit een warm wit licht af. Deze kleurtemperatuur creëert in elke ruimte een gezellige sfeer! Wat dat betreft komt deze GU10 LED spot goed tot zijn recht in de lobby van een hotel, in een huiskamer, in het theater of in een restaurant. De hoge 80-89Ra kleurweergave zorgt ervoor dat objecten qua kleur op vrijwel natuurlijke wijze worden weergegeven. Zo springt bijvoorbeeld een rode appel er echt uit vanwege zijn mooie rode kleur. 

Vervangt 100 Watt

Deze Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 van vervangt conventionele halogeenlampen van 100 Watt. Overstappen op LED verlichting met een GU10 fitting is een fluitje van een cent. Wanneer het armatuur een GU10 steekfitting heeft, dan kun je de verlichting 1-op-1 vervangen. Het enige dat je hoeft te doen is de oude lamp verwijderen en deze Osram Parathom Retrofit een kwartslag in het armatuur draaien. Ook is deze LED spot van Osram dimbaar.

Flexibel en veelzijdig

Deze Osram Parathom Retrofit GU10 past in alle verlichtingsarmaturen met een GU10 lampvoet en kan rechtstreeks worden aangesloten op 220-240Volt. Een transformator heb je niet nodig! De diameter van deze Osram GU10 lamp is 50mm en de twee pootjes staan 10mm uit elkaar. Vandaar ook de naam GU10. De 36D gradenbundel zorgt voor een breed verspreid licht. 

3 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect vinden we een goede service erg belangrijk. Om die reden krijg je bij de aanschaf van dit product 3 jaar all-in garantie. Heb je vragen over de Osram Parathom Retrofit GU10 of wil je graag een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Onze professionele medewerkers staan van maandag tot zaterdag voor je klaar! 

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.