Philips LED Montagebalk CoreLine BN124C 60W 6000lm - 830 Warm Wit | 150cm - Doorvoerbedrading

 79,36  65,43 excl. BTW incl. BTW
+  0,16 Recyclingbijdrage
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips LED Montagebalk CoreLine BN124C 60W 6000lm - 830 Warm Wit | 150cm - Doorvoerbedrading

Beschrijving Philips LED Montagebalk CoreLine BN124C 60W 6000lm - 830 Warm Wit | 150cm - Doorvoerbedrading

Goed om te weten

 • Duurzaam Philips LED Armatuur
 • 50.000 branduren
 • Snelle installatie
 • Warm wit licht
 • 120° gradenbundel
 • 5 jaar all-in garantie

Duurzaam Philips LED Armatuur

Het Philips CoreLine BN124C LED Armatuur is een staaltje innovatie en hoge kwaliteit in één duurzaam LED product. Dit Philips opbouwarmatuur van 150cm biedt alle voordelen die LED verlichting met zich meebrengt en verbruikt slechts 60 Watt. Het is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 2x58 Watt. Je bespaart met dit LED product al gauw 49% aan energiekosten.

50.000 branduren

Met 50.000 branduren hoef je ruim 17 jaar niet naar dit Philips CoreLine BN124C LED Armatuur om te kijken. Deze berekening is gemaakt op basis van gemiddeld 60 branduren per week. Tevens zul je in dezelfde periode geen onderhouds- en vervangingskosten meer hebben. Dit Philips LED product mag dus zeker worden gezien als een investering die zich snel weer terug verdient. Verder zorgt de zeer hoge powerfactor van >0,90 ervoor dat er gedurende de levensduur van dit product nauwelijks vermogen verloren gaat. 

Snelle installatie

De installatie van dit Philips CoreLine LED Armatuur is erg simpel en kan rechtstreeks op het stroomnetwerk (220-240 Volt). De driver al is ingebouwd en de 3-polige Insteekaansluiting zorgt ook voor het nodige installatiegemak, net als de doorvoerbedrading. Je kunt dus geheel naar eigen wens een langere lichtlijn maken. De behuizing van deze witte CoreLine BN124C is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polycarbonaat.

Warm wit licht

Met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, straalt dit Philips CoreLine BN124C LED Armatuur een warm wit licht uit. Dit is een kleurtemperatuur die breed toepasbaar is en in de praktijk een aangenaam licht geeft, met een warme tint. Dit product is geschikt voor onder andere productiehallen, magazijnen en algemene ruimtes.

120° gradenbundel

Dit Philips CoreLine armatuur heeft met 120° een brede stralingshoek. Hiermee kan een groot oppervlak op elke gewenste plek worden verlicht. Dankzij de ultrahoge lichtopbrengst (6000 lumen) is dit armatuur in staat om binnen zijn omgeving te zorgen voor een perfecte spreiding van het licht.

5 jaar all-in garantie

Lampdirect biedt op alle producten uit deze CoreLine serie van Philips een all-in-garantie van maar liefst 5 jaar. Wil je meer informatie over deze LED armaturen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact met ons op!

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.